PROGRAMATOR
SERVICE ROTI

Cadru legal
Politica de confidentialitate Auto Class SRL reflecta prevederile legale in vigoare. Persoanele fizice ale caror date personale sunt prelucrate de catre noi au urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informate cu privire la identitatea operatorului; dreptul de acces la date; dreptul de interventie; dreptul de opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii automate individuale; dreptul de a face plangere la autoritatea natioala de supraveghere; dreptul de a se adresa justitiei

Date solicitate
Auto Class SRL solicita clientilor urmatoarele date cu caracter personal: Nume Prenume; Email; Adresa postala; Telefon

Utilizarea datelor solicitate
Datele colectate vor fi utilizate exclusiv in urmatoarele scopuri: intocmirea contractelor; intocmirea facturilor fiscale si a proformelor; indeplinirea unor obligatii legale (evidenta contabila); instiintari importante pentru clienti.

Regulamentul UE pentru protecţia datelor personale (Dir. UE 679/2016)

În judeţul Dolj transportul este gratuit. În afara judeţului costul transportului este 10 lei/anvelopă (TVA inclus).

Modalităţiile de plată sunt:

  •     Plata ramburs la recepţionarea coletului.
  •     Plata prin transfer bancar (OP).
  •     Plata prin CEC.
  •     Reglare.

Atenţie! Pentru comenzi cu valoare mare ne rezervăm dreptul de a solicita plata prin transfer bancar.
Coletul va fi însotit de factura fiscală şi certificat de garanţie.

Returnarea produselor se poate face în maxim 14 zile.

În cazul contractelor la distanţă, clientul are dreptul de a renunţa la produsele cumpărate în termen de 14 zile.
La returnare anvelopele trebuie să fie trimise în aceeaşi stare în care au fost primite, prin curier la adresa noastră. Costurile de transport vor fi suportate în întregime de către client.
Nu se acceptă returnarea anvelopelor care au fost montate/demontate, rulate, sau care prezintă orice formă de deteriorare.
Contravaloarea produselor returnate va fi transferată în termen de 14 zile într-un cont bancar indicat de client.
În cazul produselor aduse pe comanda cu avans, returul valorii acestora pentru situaţia renunţării la comandă se va efectua cu reţinerea a 50% din valoarea avansului, reprezentând daunele cauzate prin acest retur.

S.C. Auto Class S.R.L. acordă garanţie în conformitate cu prevederile Legii 449/2003 republicată în 2008 privind vânzarea produselor si garanţiile asociate acestora si cu Ordonanţa nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor.
Drepturile consumatorului nu sunt afectate de certificatul de garanţie.
În momentul solicitării garanţiei este necesară prezentarea bonului sau facturii fiscale, a certificatului de garanţie pentru anvelope şi pentru serviciile de montaj ale anvelopei, talonul autoturismului pe care a fost montată anvelopa, nota de constatare.
În cazul în care produsele ajung neînsoţite de aceste documente, acestea pot fi returnate expeditorului fără a i se soluţiona garanţia şi contra cost pentru transportul retur a acestora.
Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă urme de: lovituri (gâlme), tăieturi, mers pe pană, presiune necorespunzătoare, certificate de garanţie modificate. Costul transportului si al expertizei vor fi suportate de către client până la soluţionarea reclamaţiei, urmând a fi returnate clientului în cazul în care reclamaţia se dovedeşte a fi întemeiată.
Garanţia se soluţionează la sediul societăţii prin înlocuirea anvelopelor care prezintă defecte de material sau fabricaţie.

Anvelope comenzi online