Staţie ITP

- Service auto multimarcă profesional
- Program flexibil PRELUNGIT - cu activitate şi SÂMBĂTA
- Reduceri pentru PARCURI AUTO

Inspecţia tehnică periodică (I.T.P.) este o verificare tehnică a autovehiculului care atestă capacitatea acestuia de a participa în condiţii de siguranţă la trafic.

Momentan nu efectuăm operaţiuni de ITP! Revenim în curând!

 

Timpul dumneavoastră este preţios, I.T.P.-ul este obligatoriu - iar lipsa lui se sancţionează cu puncte penalizare, puncte amendă şi reţinerea certificatului de înmatriculare, verificarea ulterioară a autovehiculului în vederea redobândirii talonului efectuându-se numai la R.A.R.

 

 

Periodicitate I.T.P.

Periodicitate I.T.P.

Periodicitate I.T.P. = Intervalul sau perioada de timp la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice, in functie de categoria vehiculelor:

Valabilitate I.T.P.

Valabilitate I.T.P.

Registrul Auto Roman ofera posibilitatea de a verifica daca inspectia tehnica periodica a masinii dumneavoastra este valabila - daca a fost inregistrata in baza de date.

Legislaţie I.T.P.

Legislaţie I.T.P.

Inspecţia Tehnică Periodică se realizează în conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 81/2000 aprobata prin Legea nr. 167/2003, modificata si completata prin Ordonanta Guvernului nr. 40/2005 aprobata prin Legea nr. 373/2005

Acte necesare I.T.P.

Acte necesare I.T.P.

Acte necesare ITP: Certificatul de inmatriculare al autovehiculului, Cartea de identitate a conducatorului auto, Polita RCA, Cartea de identitate a autovehiculului.

Operaţii I.T.P.

Operaţii I.T.P.

La inspecţia tehnică periodică se execută operaţiunile cuprinse în Planul de operaţiuni, al cărui model este prevăzut în funcţie de categoria vehiculului rutier.

Întrebări frecvente I.T.P.

Întrebări frecvente I.T.P.

Ai nelamuriri despre Inspectia Tehnica Periodica. Daca nu gasesti raspunsul aici, nu ezita sa ne contactezi!

Tarife I.T.P.

Tarife I.T.P.

Echipa noastră vă vine în ajutor cu profesionalism şi promptitudine efectuând verificări I.T.P. pentru: taxiuri, autoturisme pe benzină, diesel sau GPL, SUV-uri, microbuze, autorulote, utilitar

Anvelope comenzi online