Valabilitate I.T.P.

Registrul Auto Roman ofera posibilitatea de a verifica daca inspectia tehnica periodica a masinii dumneavoastra este valabila - daca a fost inregistrata in baza de date.

Verifică la RAR daca Inspecţia Tehnică Periodică a maşinii tale este valabilă!

Daca sunteti sigur ca I.T.P.-ul a fost corect efectuat intr-o statie autorizata de R.A.R. pentru aceasta activitate si totusi nu va regasiti in baza de date, completati un formular de sesizare. Pentru a evita astfel de situatii, nu lasati diferite persoane binevoitoare sa va "rezolve" aceasta problema (de cele mai multe ori aceste I.T.P.-uri sunt false), cel mai bine mergeti personal la o statie I.T.P. autorizata, ocazie cu care veti afla si daca masina are eventuale probleme.

 

Click AICI pentru a consulta baza de date a R.A.R.

 

Obligatia efectuarii inspectiilor tehnice periodice precum si a respectarii periodicitatii acestora în functie de categoria vehiculului, revine detinatorului legal al acestuia.
Termenul pentru efectuarea primei inspectii tehnice periodice se socoteste de la data primei înmatriculari, iar pentru urmatoarea inspectie tehnica periodica, de la data celei precedente.
Vehiculele noi, înmatriculate pentru prima data în România, nu se regasesc pe link-ul "Verificare I.T.P." deoarece acestea nu au fost supuse unei inspectii tehnice periodice.
Actualizarea bazelor de date ce furnizeaza informatiile disponibile pe site se efectueaza periodic. Bazele de date ale R.A.R. ce cuprind vehiculele cu inspectia tehnica periodica în termen de valabilitate sunt actualizate la un interval mult mai scurt de timp.

Anvelope comenzi online