Auto Class - Anvelope și Servicii

Ai nevoie de ajutor?
Sună la 0251 458 325 sau

CARD PARTENER

Ai CARD PARTENER, ai parte de MEGA DISCOUNTURI și OFERTE SPECIALE EXCLUSIVE tot anul!Dacă deții deja un Card Partener AUTO CLASS, ai parte de prețuri speciale la serviciile oferite, dar și la accesoriile și piesele de schimb comandate în magazinul-service al AUTO CLASS.

Deasemenea îți poți folosi codul de reducere de pe cardul tău partener pentru achizțiile de anvelope de pe SHOP-ul online ANVELOPE ACASA!

Cum funcționează serviciul "CARD PARTENER"?

  • Trebuie să intri în posesia cardului, iar pentru a intra în posesia cardului, vino la sediul Auto Class (Str. Aeroportului nr. 207, Cârcea, zona Metro, Craiova)
  • Poți solicita cardul atât la sediul Auto Class cât și online prin completarea formularului de mai jos
  • Ori de câte ori apelezi la serviciile Auto Class prezintă cardul tău partener pentru a beneficia de prețuri și oferte speciale exclusive
  • În cazul în care faci comenzi de pe SHOP-ul online ANVELOPE ACASA
  • introdu codul cupon de pe verso-ul cardului în formularul de comandă

Nu ai CARD PARTENER Auto Class?

Vrei să ai parte de prețuri speciale tot anul în magazinul-service al AUTO CLASS, dar si pe SHOP-ul online ANVELOPE ACASA? Completează formularul de mai jos și comandă-ți CARDUL PARTENER Auto Class!

Ce ai de făcut?
  • Completează formularul cu datele tale
  • Un reprezentant Auto Class te va contacta telefonic
  • Vei ridica cardul de la sediul Auto Class

*Notă: Pot beneficia de cardurile partener orice persoană fizică sau juridică care
nu are un contract de vânzare-cumpărare/de colaborare semnat cu Auto Class S.R.L.

Ofertele și promoții EXCLUSIVE!

EȘTI PARTE, AI PARTE!

Pentru clienții noștri care deține un Card Partener am pregătit o serie de oferte și reduceri de care pot benifia pe tot parcursul anului.

Am încercat să diversificăm aceste oferte astfel încât să acopere majoritatea serviciilor de care clienții Auto Class au nevoie pe tot parcuruslui anului. Astfel vor putea consuma servicii Auto Class

începând de la un simplu schimb de roți, până la lucrări complexe de mecanică, achiziții de piese sau accesorii, revizii periodice, servicii de diagnostică, dar și pentru achiziții de anvelope de pe Anvelope Acasa!

Dacă vrei să vezi toate ofertele exclusive detaliate accesează link-ul Oferte Active Partneri ori CLICK AICI.