Auto Class - Anvelope și Servicii

Ai nevoie de ajutor?
Sună la 0251 458 325 sau

TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Despre noi

AUTO CLASS SRL. este persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Dolj, comuna Cârcea, str. Aeroportului, nr. 207, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J16/2277/2005, cod unic de înregistrare fiscală RO18130291.

Ne puteti contacta la una dintre adresele de email: office@auto-class.ro sau service@auto-class.ro


2. Definiții și termeni

Vânzător – societatea comercială AUTO CLASS SRL.

Cumpărator – orice persoană fizică ori juridică sau orice entitate juridică care iși face un Cont pe Site (după caz) și efectuează o Comandă.

Client – orice persoană fizică ori juridică sau orice entitate juridică care are sau obține acces la CONȚINUTUL SITE-LUI, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Vânzător (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între Vânzător și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT.

Utilizator Site – orice persoană fizică ori juridică sau orice entitate juridică înregistrată pe Site, care prin finalizarea procesului de creare a Contului și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din prezenta și/sau alte documente publicate pe Site.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresa de e-mail / nume utilizator și o parolă care permite Cumpăratorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărator și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, Facturi Fiscale, Garanții Bunuri, etc.).

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărătorr prin care Cumpărătorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa bunuri de pe Site.

Bunuri – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vanzator, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Campanie/Reducere – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător și după caz cu un preț redus.

Contract – reprezintă contractul încheiat între Vânzător și Cumpărător.

Document – prezentele Termene și Condiții.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui bun de către AUTO CLASS SRL. prin diverse modalități de încasare: cash, on-line prin plata cu cardul, ramburs, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor asa cum sunt precizate în descrierea acestora.

Perfectarea comenzii pe site – proces complet începând de la selecția produselor și cantitătilor comandate pana la adresa de livrare și modalitatea de plată comunicate Vânzătorului și efectuarea plății sau garantarea acesteia cu un document de plată în functie de înțelegerile dintre părti.


3. Documente Contractuale

Prin utilizarea site-ului https://www.anvelopecraiova.ro se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului https://www.anvelopecraiova.ro. Toate condițiile menționate se supun legilor din România.

Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de Site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să va creați un cont de utilizator pe Site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a Termenilor și Conditiilor de utilizare a https://www.anvelopecraiova.ro și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Vânzător.

Întrucât prevederile Termenilor și Conditiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. în condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile oferite de AUTO CLASS SRL.

Administratorul Site-ului va depune toate diligențele în vederea menținerii corectitudinii informațiilor expuse pe Site. Cu toate acestea, având în vedere posibilele erori cu privire la aceste informații, Vânzătorul precizează că imaginile produselor au caracter informativ; unele caracteristici și/sau descrieri sau prețul produselor prezentate pe Site, pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare/redactare.

Prin lansarea unei comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon, newsletter) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile pe Site.

Sistemul informatic al Vânzătorului va informa Cumpărătorul, prin mesaje automate distincte, înregistrarea comenzii, înregistrarea unui nou cont, abonare la newsletter, etc.

În lipsa unei confirmări exprese din partea Vânzătorului, prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind documentele fiscale.

Obiectul Contractului – îl constituie vânzarea produselor în conformitate cu disponibilitatea stocului, pentru care Cumpărătorul și-a exprimat intenția de achiziție.

Comanda Cumpărătorului – Cumpărătorul se înregistrează în Site pe baza unui user și a unei parole unice (după caz), selectează produsele, își exprima acordul cu Termenii și Condițiile magazinului online https://www.anvelopecraiova.ro, apoi apasă butonul „Adaugă în Coș”. În „Coșul meu”, Cumpărătorul are posibilitatatea să parcurgă lista produselor, să modifice cantitățile și să confirme intenția de cumpărare prin accesarea butonului „Finalizează comandă”. Ulterior finalizării comenzii, Cumpărătorul va primi pe e-mail, o confirmare automată de primire a comenzii.

Prețul Contractului – îl constituie prețul vânzării produselor, respectiv prestării serviciilor, cuprins în comanda validată prin confirmarea de către Vânzător. Comanda se transmite pe https://www.anvelopecraiova.ro


4. Modalități de plată

Prețul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre următoarele modalități, în funcție de opțiunea Cumpărătorului: ramburs (numerar la livrare, plata va fi făcută în lei conform prețului Contractului și se va face la comisionarul care efectueză livrarea), plata cu card bancar online la plasarea comenzii pe site-ul nostru, prin procesatorul nostru de plati NETOPIA Payments SRL. Vânzătorul poate activa sau dezactiva una sau mai multe modalități de plată pe o anumită perioadă fară o notificare prealabilă.


5. Livrarea produselor și returul acestora

Livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către Cumpărător în formularul de comandă, utilizând serviciile de curierat cu care are contract Vânzătorul.

În cazul în care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, Vânzătorul își rezervă dreptul de a denunța unilateral Contractul, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Contractului.

Vânzătorul nu îsi asumă răspunderea pentru acțiunile întreprinse de curieri. Timpul transportului se încadrează între 24 și 72 de ore de la ridicarea coletelor până la predarea lor către Cumpărător. Depășirea acestor termene de livrare nu cade în vina Vânzătorului.

Mai multe detalii depre livrarea produselor cat și despre costurile acesteia aflati accesand politica de livrare de pe site-ul nostru.

În baza OUG 34/2014, aveți posibilitatea de a vă retrage din contractul la distanță în termen de 14 zile de la ajungerea în posesia bunurilor livrate. Orice fel de produs care prin natura sa este un produs consumabil, iar ambalajul acestuia a fost deschis, ori există semne de utilizare, NU se accepta la retur. Pentru mai multe detalii accesati politica de retur de pe site-ul nostru.


6. Drepturi de autor

Conținutul Site-ului este proprietatea AUTO CLASS SRL. ori a partanerilor acestuia și nu poate fi preluat, difuzat, vândut sau revândut decât cu acordul scris al societatii mai sus mentionate. În cazul în care doriți să preluați orice tip de conținut de pe https://www.anvelopecraiova.ro, ne puteți contacta pe adresa office@auto-class.ro. Societatea își rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul Site-ului, în orice moment și de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu, în orice moment fără un anunț prealabil. Utilizatorii nu vor modifica nicio parte din acest Site în afară de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzătoare a Site-ului cu scopul în care a fost creat. Eventualele sesizări de încălcare a dreptului de autor observate pe Site, pot fi semnalate la adresa de e-mail office@auto-class.ro. Astfel, în zona de comentarii (după caz), utilizatorii vor introduce pe Site doar conținut legal și moral, iar deținătorul își rezervă dreptul de a modera / cenzura comentariile.


7. Confidențialitatea datelor

Prin înregistrarea ca utilizator pe site-ul https://www.anvelopecraiova.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de email, adresa de livrare dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului https://www.anvelopecraiova.ro. De asemenea vă informăm ca Site-ul nostru utilizează cookies. Va rugăm sa accesați paginile în care vă este prezentată Politica de Confidențialitate și Politica de Cookies pentru a vă informa cu privire la informațiile colectate de https://www.anvelopecraiova.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dvs.


8. Forță majoră

Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, în conformitate cu legislația în vigoare.


9. Legea aplicabilă – jurisdicția

Contractul este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Cumpărător se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente la sediul Vânzătorului.