Auto Class - Anvelope și Servicii

Ai nevoie de ajutor?
Sună la 0251 458 325 sau

FRANCIZĂ

În magazinul-service al AUTO CLASS (ca în orice magazin-service din reţeaua Premio Goodyear) clienţii găsesc mărcile de anvelope Goodyear cât şi alte mărci de anvelope, accesorii şi piese de schimb, beneficiind pe loc de serviciile aferente pentru operaţiuni de întreţinere şi montaj.

Vrei să faci chiar acum o programare online pentru un montaj? Click aici...

Franciza Premio

Din anul 2011 suntem parteneri ai francizei europene Premio și Truckforce.

Operaţiile de înlocuire, recanelare, reeşapare a anvelopelor executate prin TruckForce la standarde europene (Goodyear Dunlopp are peste 1600 de unităţi de service în 30 ţări) duc la creşterea ciclului de viaţă al anvelopelor de camioane.

Premio Anvelope şi Servicii se străduieşte întotdeauna să obţină un grad de satisfacţie a clientului de 100%. Franciza Premio Anvelope şi Servicii a intrat pe piaţa europeană în 1996 ca un grup specializat în prestarea de servicii prin intermediul staţiilor sale de service.

În staţiile moderne de service ale grupului Premio oferim şoferilor o abordare personalizată şi consiliere cu privire la anvelope, jante şi servicii auto complete. Goodyear Dunlop Tires România îşi susţine partenerii Premio atât financiar, cât şi logistic, investind totodată în activităţi de marketing şi de training pentru personalului calificat.

Premio Anvelope şi Servicii a fost dezvoltat ca şi concept de către HG Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS, pentru a satisface cerinţele exigente ale tuturor conducătorilor auto care aşteaptă servicii la standarde înalte de calitate.

După o lansare de succes a mărcii Quick Pneudiscount, a primului lanţ de magazine de anvelope cu reducere, în 1995, GDHS şi-a consolidat poziţia, fiind cel mai de succes furnizor german de concepte pe segmentul de comerţ de anvelope cu amănuntul, prin introducerea mărcii Premio. Astăzi GDHS are un portofoliu de peste 30 de ani de experienţă în această afacere.

Service-ul multimarcă Premio Auto Class, situat în Dolj, Craiova, comuna Cârcea, strada Aeroportului, nr. 207 vă oferă următoarele servicii:

  • Vânzări anvelope, jante
  • Montat, echilibrat roţi
  • Depozitare sezonieră anvelope
  • Reglat direcţie
  • Service instalaţie aer condiţionat
  • Înlocuire elemente de direcţie
  • Frâne (plăcuţe, discuri)
  • Schimb ulei
  • Filtre auto
  • Acumulatori

Franciza AutoMeister

Franciza TruckForce

AutoMeister este un concept full-service pentru service-uri şi reprezentanţe auto apărut în 1994. Centrala AutoMeister a fost fondată în 1993 ca un nou domeniu de activitate al firmei LuK-Aftermarket Service OHG, iar din anul 2000 segmentul vânzărilor de maşini a fost integrat în activităţile partenerilor AutoMeister.

Astăzi, AUTOMEISTER este prezent în cinci ţări europene (Germania, Austria, România, Ungaria şi Slovenia) numărând peste 180 de membri care reprezintă serviciile de calitate al acestui sistem.

Auto Class a devenit partener AutoMeister în anul 2016.

TruckForce este o reţea pan-europeană de service disponibilă non-stop pentru camioane, lansată de Goodyear Dunlop.

Obiectivul reţelei TruckForce este asigurarea de management şi servicii premium pentru anvelope de camion în vederea reducerii costurilor de operare ale unei flote şi îmbunătăţirii fiabilităţii anvelopelor.

Cauți anvelopă pentru camionul ori
utilajul tău agricol? Click aici...