Auto Class - Anvelope și Servicii

Ai nevoie de ajutor?
Sună la 0251 458 325 sau

Experiențe de neegalat pentru
flote auto

În calitate de lider în domeniul serviciilor auto din Craiova și cu o activitate de peste 20 de ani, Auto Class se angajează să ofere companiilor cu flote auto o experiență de neegalat în întreținerea și repararea vehiculelor până la 3.5 tone.

Servicii premium pentru companii cu
flote auto

La Auto Class, înțelegem că timpul și eficiența sunt vitale pentru afacerea dumneavoastră. De aceea, oferim servicii rapide și de calitate superioară, adaptate nevoilor specifice companiilor cu flotelor auto.

EXPERIENȚĂ ȘI
EXPERTIZĂ

Cu o experiență vastă în domeniul auto și echipa noastră de specialiști bine instruiți, suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții pentru întreținerea și repararea vehiculelor din flota dumneavoastră.

CONTACTAȚI-NE PENTRU OFERTĂ PERSONALIZATĂ

0251 468 467

office@auto-class.ro
SERVICIILE NOASTRE
01.

SERVICII COMPLETE
DE MECANICĂ

02.

ASISTENTA RUTIERĂ
NON-STOP

De la revizii periodice la reparații complexe, Auto Class este echipat cu tehnologie de ultimă generație, șase posturi de lucru cu elevatoare și un personal experimentat pentru a asigura funcționarea optimă a fiecărui vehicul din flota dumneavoastră.

Înțelegem importanța de a menține flota dumneavoastră în mișcare. Prin partenerul nostru A24, oferim asistență tehnică rutieră specializată non-stop, fără limită de intervenții, asigurându-ne că afacerea dumneavoastră nu întâmpină întârzieri neprevăzute.

03.

SERVICE ROȚI ȘI
HOTEL ANVELOPE

04.

COMERCIALIZARE ANVELOPE,
JANTE, PIESE ȘI ACESORII

Înțelegem importanța anvelopelor pentru siguranța și performanța vehiculelor Dvs. De aceea, oferim un serviciu complet de Service Roti și Hotelul de Anvelope pentru flota dumneavoastră.

Toate produsele comercializate de AUTO CLASS provin din parteneriate cu companii de prestigiu din toată lumea, comercializăm produse de origine şi produse aftermarket.

BENEFICII
EXCLUSIVE B2B

La Auto Class, suntem dedicați parteneriatului onest pe termen lung. De aceea, oferim tarife competitive, consultanță specializată și o atenție deosebită la nevoile și cerințele unice ale companiilor cu flote auto.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI PENTRU
OFERTA CROITĂ FLOTEI DVS.

Pentru a discuta despre cum putem să vă ajutăm să gestionați flota dumneavoastră auto în mod eficient, vă rugăm să ne contactați. Echipa noastră este pregătită pentru a vă oferi consultanță specializată și soluții personalizate.

Oferta completă de servicii și produse
este disponibilă pe www.auto-class.ro

0251 458 325

service@auto-class.ro

Solicită ofertă personalizată

Date de identificare

Cod fiscal: RO18130291
Registrul Comerţului: J16/2277/2005
Sediul social: Dolj, comuna Cârcea, str. Aeroportului, nr. 207
Service multimarcă Auto Class: Dolj, comuna Cârcea, str. Aeroportului, nr. 207
Contact
Adresă
Birouri

©  2024 Auto ClassAll Rights Reserved.